Béky Flora Komplex étrend-kiegészítő - 30 db

Raktáron 42 db

A Béky Flora Komplex egy étrendkiegészítő kapszula, amely igen magas számban (29,5 milliárd élőflóra sejt kapszulánként) és nagy változatosságban tartalmaz élőflóra sejteket, természetes tejfehérje izolátumban. A tápcsatorna egészséges működésének és a jó emésztés karbantartására, valamint a jó közérzet támogatására.


Béky Termékek

Vásárold meg most az elérhető legkedvezőbb áron népszerű Béky márkánk Béky Flora Komplex étrend-kiegészítő - 30 db termékét! Nézz szét további termékeink között is és szerezd be kedvenc étrend-kiegészítőid egy helyről, biztos forrásból. Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak!

Kérdésed van a termékkel vagy a rendelés, esetleg a kiszállítás folyamatával kapcsolatban? Hívj minket a +36-30/927-7089-es telefonszámon és választ adunk minden kérdésedre!

Erre ajánljuk
Emésztés
Kiszerelés
30 db
Szállítási idő
1-3 nap GLS futárszolgálattal
9 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről

Nagyra értékelnénk, ha segítenéd munkánkat egy termékértékeléssel! Amennyiben próbáltad már Béky Flora Komplex étrend-kiegészítő - 30 db termékünket, kérjük írj róla egy véleményt.

Véleményt írok!

Adagolás

Naponta egy kapszula Béky Flora Komplex lehetőleg reggel, de mindenképpen éhgyomorra egy pohár folyadékkal (ivóvíz, gyümölcslé, tejtermék) bevenni. A kúra alatt előnyös az élelmi rostokban gazdag táplálkozás. Felbontás után 50 nap alatt elfogyasztandó.

Összetevők

Béky Flóra Komplex összetétel

Hatóanyag tartalom 1 kapszulában NRV%*
Élőflórás porkeverék 250 mg NA
Bifidobacterium longum 6,0 mrd CFU NA
Bifidobacterium bifidum 3,5 mrd CFU NA
Lactococcus lactic 3,0 mrd CFU NA
Lactobacillus acidophilus 2,5 mrd CFU NA
Lactobacillus casei 2,5 mrd CFU NA
Lactobacillus rhomnosus 2,0 mrd CFU NA
Bifidobacterium lactis 2,0 mrd CFU NA
Bifidobacterium breve 2,0 mrd CFU NA
Lactobacillus plantarum 1,5 mrd CFU NA
Lactobacillus reuteri 1,5 mrd CFU NA
Lactobacillus salvarius 1,0 mrd CFU NA
Lactobacillus helveticus 1,0 mrd CFU NA
Lactobacillus paracasei 1,0 mrd CFU NA
Inulin 50 mg NA
L-glutamin 50 mg NA

NRV % = Napi beviteli referencia érték felnőttek számára NA = nincs adat, CFU = telepképző egységek száma (élőflóra sejt), mrd = milliárd

Összetevők

Élőflórás porkeverék, Inulin, L-glutamin

Felhívás

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Lehetséges mellékhatások, figyelmeztetések

A Béky Flóra Komplex fogyasztása biztonságos, mellékhatásokat eddig nem jelentettek. A napi javasolt adagot ne lépje túl!

Tapasztalatok hiányában terhes anyáknak nem javasolható. A készítmény kizárólag felnőttek számára formulázott, gyermekek elől elzárva tartandó. A csomagoláson feltüntetett lejárati ideig, saját csomagolásában, hűtött térben tárolandó.

Mivel a bélflóra összetétele egyéni, az emberi reakciók is egyéniek lehetnek. Amennyiben egy 4-6 hetes kúra nem hoz várt eredményt, ajánlott a panaszokkal orvoshoz fordulni. Illetve más összetételű probiotikumot kipróbálni.

A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és egészséges életmódot.

 

Felhívás: Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. E termékek a hivatalos állásfoglalásnak megfelelően nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, s nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. A vitalitasbolt.hu-t üzemeltető Eclosion Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fentiek jogforrásául szolgáló 37/2004. (IV. 26.) ESzCsM rendeletben írtakat, továbbá a gazdasági versenyhivatali előírásokat. Kijelentjük, hogy a termékeink hatóanyagairól szóló írásaink kizárólag a legfrissebb, független és mértékadó kutatások alapján, összefüggéseik mélyreható tanulmányozása nyomán születnek, s azok eredményeinek bemutatására szolgálnak a fogékony és érdeklődő Olvasók tájékoztatásának törekvésével. E szövegek eladásösztönző célt nem hordoznak, a termékeink megvásárlására nem buzdítanak. Ha Vásárlóink visszatérő rendeléseikkel megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a vitalitasbolt.hu termékeinek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ebben hiszünk, ezért dolgozunk.